Bilete Cluj-Napoca: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut | Îmi Plăceau Mai Mult Înainte | Atelier Cafe | 01.02 - 1 feb, ora 19:30 - Atelier Café

Cluj-Napoca: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut | Îmi Plăceau Mai Mult Înainte | Atelier Cafe | 01.02

Atelier Café, Cluj-Napoca

joi, 1 februarie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut ajung din nou în Cluj cu muzica lor cu riffuri și drone, care acuma mai e și stoner, cine să-i mai înțeleagă. Vă vedeți cu ei pe 7 decembrie în Atelier. Haideți să vedeți ce era așa de bine înainte.
Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) e o formație de post-rock din București formată din 5 băieți, care nu sunt toți din București. Nu au vocalist, fiindcă nu zice nicăieri că trebuie.

Cântă împreună din 2016 și de atunci tot scriu muzică instrumentală cu o sonoritate puternică, unele melodii fiind chiar reușite. Pe cele mai puțin reușite nu le cântă.

E posibil să-i știți de la ediția din 2017 a Rockstadt Extreme Fest sau de la Electric Castle, unde au cucerit în 2017, 2019 și 2021 inimile metaliștilor, hipsterilor și corporatiștilor de pretutindeni. Au mai cântat la dunk!festival, în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP.

Între timp au scos trei albume, două dintre ele chiar ok, cel mai recent dintre cele ok fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records.

Formația se află în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner, iar momentan lucrează la cel de-al patrulea album.